Trappentoren Layher Allround “een veilige opstap”

Een veilige en vooral goed beloopbare trappentoren is een noodzaak op bijna ieder bouwplaats.Vroeger besteedde men ten onrechte minder aandacht aan de wijze waarop de werkplek werd bereikt, tegenwoordig denkt men daar gelukkig anders over. De toenemende eisen voor de veiligheid spelen hierin een rol, maar zeker ook dat het snel en kostenbesparend werkt.

Eldeko levert een breed scala aan trappentorens en ladderopgangen, welke voor een efficiënte en vooral veilige opgang zorg dragen. Onze trappentorens zijn samengesteld uit het standaard Layher Allround steigermateriaal. Het is mede daarom snel beschikbaar en het heeft daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De trappen kunnen in diverse breedten worden geleverd. Eldeko trappentorens vinden hun toepassingen in alle takken van industrie en bouwnijverheid. De trappentoren wordt niet alleen gebruikt door de aannemer, maar ook door de opdrachtgever.

De standaard maten van de torens zijn 1.40 meter breed en 2.57 meter lang.De standaard uitstaphoogtes zijn om de twee meter, maar kunnen door middel van trappen van 0.66 meter, 1 meter of 1.50 meter worden aangepast. De basis van de torens bestaat uit stalen Layher allround steigeronderdelen, en de trappen zijn van aluminium met een standaard breedte van 64 cm. Op aanvraag kunnen er ook trappen van 94 cm worden toegepast. Er kan ook gewerkt worden met losse trapbomen met losse treden van 90 cm breed. U kunt de trappentorens opbouwen tot een maximale hoogte van maar liefst 40 of 50 meter! Het eigen gewicht van de steiger gaat dan wel meespelen, daarom adviseren wij u dat u boven de 20 meter even contact met ons opneemt, zodat wij u kunnen adviseren betreffende de opbouw van de torens. Bijvoorbeeld door te werken met dubbele staanders in de onderste opbouw meters.

Met een speciale maar eenvoudige aanpassing kunt u de trappentorens ook VERHIJSBAAR maken.

Montage en demontage van trappentorens

In de afgelopen 40 jaar hebben we een grote expertise opgebouwd op het gebied van steigermaterialen en trappentorens. Alle technische eigenschappen van de materialen zijn bij ons bekend. Daarnaast hebben we veel ervaring met de toepassing van de diverse materialen.

Vraag ons een op maat gesneden advies waarin de mogelijkheden van traditioneel steiger duidelijk worden. We helpen u graag. Als u de montage en demontage door ons laat uitvoeren, dan zal deze worden uitgevoerd volgens de opgestelde landelijke richtlijn steigers.