Layher Blitz gevelsteiger

De naam zegt het al; BLITZ, d.w.z. snel, zeer snel. Blitz steiger is een steiger dat veelzijdig inzetbaar is en snel te monteren en te demonteren is. Een Blitz steiger is bijzonder geschikt renovatie- en schilderwerkzaamheden. De steiger mag 200 kg per m2 belast worden. De werkbreedte is 60 cm. Ook is Blitz steiger bijzonder geschikt voor stucwerk. Zeker als de gevels wind en water dicht moeten worden afgewerkt. Er zijn systeem kappen beschikbaar, die u met aluminium frames en met zijldoek op een doeltreffende manier kunt aanbrengen. Wij hebben hier een ruime voorraad van beschikbaar. Ook kan er een een extra binnenleuning worden aangebracht, met of zonder consoles. Het is allemaal mogelijk.

Kenmerken Blitz steiger systeem

Het systeem bestaat uit stelramen, vlonders of roosters met daarbij de benodigde diagonalen en leuningen. De standaard stelramen hebben een hoogte van 2.00 meter. Maar er zijn ook stelramen van 0.66 meter, 1 meter en 1.50 meter. Bijzonder zijn de stelramen van 2.80 meter. Deze worden vooral gebruikt als begin raam, bijvoorbeeld in een winkelstraat. Deze hoogte geeft namelijk een mooie ruime doorloop hoogte.

De vlonders zijn leverbaar in de volgende maten: 0.73, 1.09, 1.57, 2.07, 2.57 en 3,07 meter.

Het systeem is licht, dus vriendelijk bij het monteren.U kunt zowel vlonders van 60 cm, als stalen roosters van 30 cm gebruiken.Voor de LADDEROPGANG gebruikt u PASSAGE vlonders, d.w.z. dat ze zijn voorzien van een luik, met of zonder trap. Met de vlonders kunt u bouwen tot maximaal 80 meter hoog en met stalen roosters tot maximaal 66 meter hoog.

Een Blitz steiger is ook in aluminium leverbaar. De vloerbelasting blijft dan ook 200 kg meter, maar de bouwhoogte is max 24.00 meter. De berekening is gebaseerd 1 werkvloer belasting van 100 % en de tweede vloer voor 50 %. De overige vloeren blijven onbelast. De kantplanken worden op de standaard maten van de plateaus er bijgeleverd en kunt u zonder verder losse hulpstukken monteren.

De Layher Blitz gevelsteiger heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De veelzijdige inzetbaarheid en de zeer snelle (de)montage maken de Blitz steiger een verantwoorde investering. Met de diverse vloeren en accessoires kan de steiger afgestemd worden op iedere situatie.

Vraag ons een op maat gesneden advies waarin de mogelijkheden van het Layher Blitz steiger systeem duidelijk worden. We helpen u graag. Als u de montage en demontage door ons laat uitvoeren, dan zal deze worden uitgevoerd volgens de opgestelde landelijke richtlijn steigers.