Zwaarlast mammoetstempel H-20

De zwaarlast mammoetstempel H-20 is geschikt voor het ondersteunen van objecten die tot 200 kn (20 ton) moeten worden ondersteund. De stempels worden veelal toegepast voor zware vloer en balkconstructies, zowel in de bouw, als in de weg en waterbouw. Ze zijn ook bijzonder geschikt voor renovatie projecten, bijvoorbeeld bij het tijdelijk ondersteunen van gevels als er een gedeelte moet worden gesloopt en vervangen.

De stempel onderdelen bestaan o.a. uit: Voetspindels, Kopspindels, Maststuk 0.50, 1.00, 1.25, 1.50 en 2.00 meter. De verstelbaarheid is 0.57 cm.

Indien nodig kunnen de stempels met speciale profielkoppelingen, doormiddel van steigerbuizen van 48,3 mm met elkaar worden gekoppeld. De kortst mogelijke maat is 1.24 tot 1.81 meter en de langste berekende maat is 19.99 tot 20.56 meter. Combinatie en berekeningstabellen hebben wij voor u beschikbaar.

Deze stempels worden veel gebruikt in combinatie met stalen balken. Deze balken kunt u ook bij ons huren.

Het gewicht van de stempels gemonteerd varieert van 80 kg tot 460 kg.

 

De H20-driehoekstempel voldoet aan de wensen uit de praktijk naar een doelmatige en economische stempel, die bij kleine en middelgrote bruggen evenals bij renovatie werkzaamheden en in de utiliteitsbouw lasten tot 200 kN kan opnemen.

Door de geringe breedte is de stempel bij uitstek geschikt voor opstelling rechtstreeks op de pijlerfundamenten direct op de landhoofden van een brug of op kleine fundamenten.

Vraag ons een op maat gesneden advies waarin de mogelijkheden van zwaarlast mammoetstempel H-20 duidelijk wordt. We helpen u graag.