Deelco schoren, schoorstempels, afschoorstempels, schoren en mammoetstempels

Eldeko verhuur is de absolute marktleider in Nederland met het verhuren en leveren van schoren die nodig zijn bij het monteren van prefab kolommen of wanden. We hebben 4 type schoren die veelzijdig worden ingezet. De DR schoor, de Deelco schoor, de Deelco plus schoor en de Mammoetschoor.

Al deze schoren zijn onze eigen producten en we maken ze al ruim 30 jaar in onze eigen fabriek. Van alle schoren zijn rapporten aanwezig betreffende de gebruiksbelasting. De schoren zijn gemaakt van buizen variërend van 61 mm doorsnede tot 133 mm doorsnede.Het kenmerk van onze schoren is dat ze absoluut spelingvrij zijn. Dit komt door de massief zware trapeziumdraad met de daarbij passende moer.

Standaard is in de onderplaat een gat geboord van 21 mm en de koplaten zijn voorzien van sleufgaten. Bij het montage brengt u van te voren een bout aan in de kolom of wand, u klikt de schoor om de bout en zet hem met enkele slagen vast. Aan de kop van het sleufgat is een laspunt aangebracht zodat de schoor nooit kan wegschieten.

Wij besteden altijd grote zorg aan de kwaliteit van ons huurpakket, zodat u altijd een gemakkelijk draaiende schoor op u bouwplaats ontvagt.Wij leveren de schoren altijd met een ingedraaide spindels.Dit voorkomt onnodig vuil of beschadigingen.

De schoren worden na elke inzet gecondoleerd en optisch gekeurd.

Overige schoren

In de bouwwereld, en met name de woningbouw, worden diverse typen…

Mammoet schoor t/m een lengte van 16.00 meter

Naast de Eldeko Deelco- en Deelco plus schoren wordt er in de…

Deelco- en Deelco-plus schoren

In de betonwerken wordt veel gewerkt met schoorstempels de zgn,…